Indeklima på kontor, receptioner og venteværelser

Indeklimaet på kontorer, i receptioner og venteværelser er tit sterilt og/eller tørt.

Grønne planter kan bidrage til et sundere indeklima, da de hæver luftfugtigheden i rum med for tør luft. Hvis jeres arbejdsplads bliver gjort ordentlig ren og I har problemer med tør luft, kan grønne planter og evt. et akvarium der også højner luftigheden være med til at forbedre et for tørt indeklima.

Venteværelseakvarier tilbyder et bedre indeklima på kontorer, receptioner og venteværelser med almindelige grønne planter, orkideer og palmer i alle størrelser og varianter.

Ved opstilling af planter og evt. akvarie for at skabe et bedre indeklima på den enkelte arbejdsplads bliver der taget målinger af luftfugtigheden inden opstilling.

Er du interesseret i at Venteværelseakvarier.dk skal hjælpe din eller jeres arbejdsplads med at skabe et bedre indeklima, uden at der følger akvarie med, så kontakt Venteværelseakvarier.dk og vi kommer og tager en måling og en uforpligtende snak om hvad stueplanter og palmer kan gøre for jeres indeklima.

Vi har faste overskuelige priser på hjemmesiden om hvad det koster at have forskellige størrelse akvarier med stueplanter ved siden af på eksempelvis kontorer, men ved plantemiljø alene er det umuligt at lave et nøjagtigt tilbud, uden et besøg hos jer.

Ved spørgsmål kontakt

Mail: ventevaerelseakvarier@gmail.com

Mobil: 40 27 47 50