Akvarieleasing

At holde akvarie er godt for flere ting. Først og fremmest bidrager de blide bevægelser fra planterne og det rolige lys til en rar atmosfære. Endvidere er det sjovt at følge akvariets beboere og deres livscyklus, og ikke mindst at have et fælles tredje mennesker i mellem.

Akvarieleasing og arbejdspladsen

Akvarieleasing gør det nemt og overskueligt at holde akvarium på din arbejdsplads. I akvarieleasing indgår opsætning og fuld pasning af dit akvarium. Akvarieleasing kan også hjælpe med inspiration til hvor og hvordan dit akvarium skal være, lige fra størrelse og placering samt til hvilke fisk og planter der skal i.

Med akvarieleasing kan du selv bestemme hvor meget du ønsker at passe dit akvarium. Nogen ønsker blot at akvariet skal stå til udsmykning i for eksempel en lobby på et hotel eller i en restaurant, hvor akvariet vil bidrage til en hyggelig og rolig atmosfære, og andre ønsker, at akvariet skal indgå mere aktivt i arbejdspladsens dagligdag, for eksempel i en børneinstitution eller et plejehjem hvor børnene og de ældre kan være mere deltagende omkring akvariet og opgaverne (fodring mm.) for inspiration se: www.pedagogiskeakvarier.dk

Nemt med akvarieleasing

Et akvarium bringer lykke i alle aldre. Blandt andet som smukt tidsfordriv i for eksempel et venteværelse eller auditorium, hvor akvariet med dets uendelige muligheder og evige forandringer altid vil fungere som et dejligt omdrejningspunkt for alle der kommer forbi det. Med akvarieleasing er det nemt og overskueligt at holde akvarium da al pasning af akvariet bliver sørget for af professionelle og der derfor kun er tilbage at nyde det. Akvarieleasing er en fleksibel ordning, som altid kan indordne sig specifikke ønsker og krav til akvariet, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Akvarieleasing er et overskueligt og godt tilbud til dig der ønsker at opgradere en hotellobby, et venteværelse eller en restaurant nemt og billigt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har stor erfaring i at opsætte og passe alle typer af akvarier og vi kommer gerne ud på Jeres arbejdsplads til en uforpligtende snak om jeres ønsker til et akvarium, alt kan lade sig gøre med akvarieleasing fra www.ventevaerelseakvarier.dk.

Akvarieleasing