Akvarieudlejning

Vi tilbyder dig og dit firma eller arbejdsplads (hoteller og restauranter mm.) akvarieudlejning på højt niveau. Med akvarieudlejning slipper du for ”al besværet” med akvariet og har kun tilbage at nyde de varme farver, de spændende beboere og deres livscyklus og den rolige atmosfære som akvariet bidrager med.

Akvarieudlejning med topprofessionel opsætning og pasning

www.ventevaerelseakvarier.dk tilbyder top professionel pasning og opsætning af lige præcis det akvarium du går og drømmer om og det er kun fantasien der sætter grænser i forhold til hvad der kan lade sig gøre.

Med akvarieudlejning fra www.ventevaerelseakvarier.dk lejer I et akvarium og er dermed ikke bundet til akvariet, og dets indhold, hvis det viser sig at kontoret skal flytte eller I måske ønsker et større eller mindre akvarium eller i blot ønsker at opsige aftalen.

Akvarieudlejning- hvordan foregår det

Når I lejer et akvarium igennem os finder vi i fællesskab ud af hvor stort det skal være og hvor det skal placeres. På baggrund af vores mange års arbejde med akvarier, fisk og planter, kan vi professionelt rådgive Jer i alt, lige fra type af akvarie. Placering i forhold til lys samt akvariets indhold og virke. Vi er meget opmærksomme på at I som kunder får lige præcis det akvarium I havde tænkt Jer. Efter opsætningen af akvariet vil akvariet blive passet af en medarbejder fra www.ventevaerelseakvarier.dk, som hver anden uge vil rense akvariet, sørge for fodring, samt måle vandets PH-værdi mm. for at sikre at de korrekte forhold er tilstede. Med i akvarieudlejningen er også nye beboere til akvariet såsom fisk, kuhli-ål og rejer, samt nye planter og sten.

www.ventevaerelseakvarier.dk har døgntelefon og vi er derfor til at træffe alle døgnets 24 timer, såfremt der skulle være spørgsmål af nogen art.

Akvarieudlejning-nemt og overskueligt

Akvarieudlejning er et overskueligt tilbud til dig der ønsker at opgradere en hotellobby, et venteværelse eller en restaurant nemt og billigt men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne ud på Jeres arbejdsplads og giver et tilbud.

  • Akvarieudlejning til hoteller.
  • Akvarieudlejning til restauranter.
  • Akvarieudlejning til firmaer.
  • Akvarieudlejning til events.
  • Akvarieudlejning til butikker.
  • Akvarieudlejning til film.
  • Akvarieudlejning til tv.
  • Akvarieudlejning til lægehuse.
  • Akvarieudlejning til kontorer.
Akvarieleasing